logo fe

head 01

 head 03

 

Jak skorzystać z Funduszy?

01 Icony  01 dalej  02 Icony  01 dalej  03 Icony  01 dalej  04 Icony

 

 

sierpień 2017
N P W Ś C Pt S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Newsletter

captcha 

Serdecznie zapraszamy na spotkanie informacyjne dotyczące aktualnych możliwości pozyskania środków na założenie działalności gospodarczej. Spotkanie odbędzie się w piątek 27 stycznia 2017 r.

 

Podczas spotkania zostaną omówione zasady ubiegania się o dotacje i pożyczki na rozpoczęcie działalności gospodarczej. Spotkanie skierowane jest do osób zainteresowanych pozyskaniem środków na utworzenie firmy.

 

Miejsce spokania: Urząd Marszałkowski Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie, al. Ł. Cieplińskiego 4, sala 212

Termin spotkania: 27 stycznia 2017 r. (piątek) - godz. 10:00 BRAK WOLNYCH MIEJSC 

Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc na sali konieczne jest zgłoszenie uczestnictwa. Zgłoszenia prosimy przesyłać do 26 stycznia do godz. 10.00 na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. podając imię i nazwisko uczestnika. W tytule maila prosimy wpisać "Dotacje na start"

Udział w spotkaniu jest bezpłatny!

W przypadku zgłoszeń dokonanych przez osoby niepełnosprawne prosimy o podanie zakresu koniecznych udogodnień, które powinniśmy zapewnić.

Spotkanie jest współfinansowane przez Unię Europejską ze środków Funduszu Spójności w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna 2014-2020


II termin

30 stycznia 2017 r. (poniedziałek) - godz. 10.00

Miejsce spokania: Urząd Marszałkowski Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie, ul. Towarnickiego 3a, sala konferencyjna

 

Zgłoszenia na drugi termin prosimy przesyłać na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. podając imię i nazwisko uczestnika. W tytule maila prosimy wpisać "II termin - Dotacje na start"